Bilbingo!

Nu har snart 10 dagars semester passerat. Jag borde egentligen ha packat väskan redan och gjort all shopping men.... NEJ det har jag inte. Imorgon ska jag och min mor göra stan osäker och köpa allt som jag kan tänkas behöva ha med mig. T-shirts, underwear osv.....

Idag har jag bara tagit det lugnt för att sedan åka på bilbingo tillsammans med min mor och hennes väninna!


Mor ser lurig ut med duttpennan i handen.

Dock vann vi inget men vi hade trevligt ändå!

Pappa har förövrigt åkt till Rhodos(!?!) idag. Have a nice trip!

Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns!

o a o 

Luleå

5 dagar kvar av semestern hemma i Luleå. Åt lunch med faderskapet idag på Kebab Huset. Jummey! Ska iväg till stan snart och fika tillsammans med min fd kollega/ min goda vän Kristin. Vi skulle ses innan jag åkte iväg till Cypern men varje gång vi skulle ses kom något i mellan. Men idag är det bestämt att vi ska ta en fika iaf :)  Annars händer inte så mycket, Luleå är kallt, inget har förändrats sedan sist utan det är sig likt. Jag längtar inte hem och jag har svårt att se när jag ska klara av att åka hem och skaffa mig en fast punkt och ett 8-17 jobb... I dont think it will happen!


Ungefär sådär någonting.

O a o


Faristopoli Cyprus!

Thank you for these beautiful months LCA team Cyprus. I will remember all of you! Most of all I will miss my Girls online!
Thanks everybody for this amazing season! An even bigger thanks to my beloved Guide online team <3 You girls look fabulous!


As I said. MY GIRLS!

o a o

RSS 2.0