Calispera, teleneki

Hej allesamman. Vårt internet hemma (läs: internet som vi stal) fungerar inte längre. Därför flyttade vi datorerna till KOKOS COCKTAILBAR. Fast internet suger här. Jag jobbar sjukt mycket men jag älskar det. OCH ALLA NORGE GÄSTER <3 Underbart att få snakke norsk! Snakkes!

Pernera

Hej Allesamman! Äntligen har jag lyckats hitta ett öppet nätverk så att jag kan ha internet här hemma. Vi har precis kommit hem från Kartanas - en restaurang som vi rekommenderar till gästerna. VI har haft välkomstmiddag för 2entertain som kom idag: Dejligt! ;)

Imorgon ska jag och sarah studda en utflykt kallad Kamel och marknad. SHOPPING SHOPPING!!!!! jag kommer lägga upp en del bilder snart också....

snakkes....


HA DEEEEEE


o a o

Cypern utgava nr 1

Hej allihopa!
Jag ar framme pa cypern som ni sakert forstatt vid det har laget. Nar jag landat i cypern blev jag direkt kord hem till min lagenhet, sova ca 2 timmar for att sen aka ivag och studera en utflykt till Nicosia samt den turkiska delen som forut varit ockuperad.

Igar kom antligen min Roomie till destinationen. Antligen kandes det som, fast jag bara varit har i nagon dag. Idag har vi studerat hela ayia napa og fig tree bay pa cykel!!! benen ar baloooooooooneeeeey.  Vadret ar jattebra pa dagarna, dock sa ar kvallar och mornar grymt kalla sa acn startar nar jag vaknar.

Lagenheten vi har ar ok. Dock har vi som mission att verkligen gora den hemtrevlig, vi ska ju faktiskt bo dar i minst 6 manader! (vi har redan plockat farska blommor som vi har i ett olglas! Hemtrivsel / yayyyeeemen!)

Internet kommer vi fa inom en manad (hall tummarna for oss) Fram tills dess blir det uppdateringar sa fort jag hinner och har mojlighet!

Imorgon ar det study airport som galler samt att jag ska ha service telefonen under natten till tisdag.

Saknar er dar hemma men ni kommer ju och halsar pa! Kramamamama!

Luleå, Stockholm, Prag och Larnaca

Steg upp vid klockan 8 någonting, hoppade i dushen, väckte Magnus, käkade frukost, packade sista sakerna och åkte för att hämta upp mamma och systermedvirre. Min väska kom tillslut att väga 29-30kg ca och jag var helt beredd på att få betala typ 2500kr i övervikt. Incheckningsgubben på Kallax var snäll och bara tog emot och skickade iväg den till Larnaca direkt, utan att ta betalt för övervikten:) Nu har jag varit här på arlanda i snart 3 timmar och jag vill bara dö av tristess. Står här vid en sidewalk express dator UTAN stol :/ och bloggar för er! Mitt plan till prag går 17,30 med boarding 17,00 så jag har vad jag gör(läs tråkar ut mig själv). Måtte jag bara få mat på något av planen! Lunchen på donken var inte nog för att stilla min hunger. Ajja. Jag har fönster plats hela vägen så jag kanske kan sova lite grand om jag har tur!

Saknar er redan där hemma! Önska mig lycka till och sedan kommer ni och besöker mig!

<3<3

o a o

Resfeber grande

När man verkligen behöver något kan det verkligen vara helt försvunnet (tror man). Jag letade igenom hela lägenheten samt hemma hos mamma i varenda liten vrå. ingenstans, nej passet fanns verkligen ingenstans. Jag förberedde mig på att imorgon åka till polisen och fixa ett nytt som farsan sen skulle få skicka ner till mig. Detta krävs inte nu eftersom jag hittade passet idag. I en låda jag faktiskt trippelkollat fast vad är det man brukar säga, det fanns för nära för att jag skulle hitta det. Ajja, nu är det hittat så nu kan jag åka på utflykten som min TM skulle boka in mig på!

Idag gick jag upp relativit tidigt för att åka till Råneå till pappa. Kände att jag ville spendera lite tid med honom innan jag åker! Väl framme hjälpte jag honom med att sätta lister i ett rum (de renoverar ett hus), deklarera, skotta snö med traktor samt installera skype och ha en grundkurs i det med honom! Så nu kan vi hålla kontakten när jag är i cypern!

Förövrigt så har packningen börjat för fullt nu, kläder tvättas, väskan pressas ihop, vägs, packas om, vägs osv.


Jag skottar!

Nu ska jag tvätta mer kläder, Snakkes!

o a o


Lördag 4 april

Idag är det bullbak hemma hos mamma. Är det något min mor verkligen kan så är det att baka bullar. Kanelbullar, nästan så att man dreglar av bara tanken. Mellan jäsningarna ska jag dock börja packa min väska. 30kg är ramen, månne om jag klarar det?!

o a o

Helg

I torsdags fick jag veta av Anders att min dator var helt kaikad och att det förmodligen aldrig kommer att gå att fixa den så att jag blir nöjd med den igen. Och eftersom att jag åker nu på onsdag innebär det att jag måste ha en dator. Sagt och gjort, jag och morsan åkte till OnOff och kikade på vad som fanns där, jag fastnade för denna (se bild):
Sagt och gjort, jag köpte den och är jättenöjd! Dock så är det vista som operativsystem men man lär ju sig med tiden.

Det var igår, Idag åkte jag, Magnus, Lotta och Aino till Boden (japp det är sant) för att bada på äventyrsbadet NordPoolen. Det var riktigt kul att bada, sist jag var där var någon gång på gymnasiet eller högstadiet. Det känns som att jag måste uppleva så mycket hemma nu som jag kommer att sakna när jag är därborta. Nu är det bara fem dagar kvar till jag åker. Det känns bra, dela boende med Sarah och att ha en riktigt trevlig Tm! Nej nu ska jag börja med en packningslista!

o a o


Onsdag 1 april

Tänkte dra till med någon aprilskämt här i bloggen, typ "Vinn en resa till Cypern"    men tanken på att någon kanske skulle försöka vinna och sedan bli besviken för att det var ett skämt gjorde att jag skippade det. Fick mail från min Blivande chef på cypern gällande lite arbetsuppgifter samt att jag och Sarah ska få dela boende :)  Ska bli riktigt kul!

Imorgon ska vi käka på Big Boy i pite, bästa snabbmat stället ever, suktar efter det varje gång jag är i piteå. Extra allt ska det bli!Återkommande bild i bloggen jag vet men jag gillar den. Sarah är damen i mitten av gröten!

o a o

RSS 2.0