Pension, juldukar och lite till

Jag får sluta bli förvånad över mig själv och alla de tankar jag får i huvudet. Just nu är jag inne på olika livförsäkringar och pensionsförsäkringar - Inte för att jag planerar att gå och dö eller i pension än men det är det som kretsar runt i mitt huvud. "Ska jag börja månadspara? Ska jag lägga in pengar på ett fasträntekonto och tjäna pengar den vägen? Vilket försäkringsbolag ska jag använda mig av? Hur gör jag för att få så mycket som möjligt i pension sen när det väl är dags?". Ja ni ser, man blir inte klok alltså.

Det andra som kretsar i huvudet justnu är JULEN! "Juuuuulen är häääääär". Jag vill köpa en massa olika julsaker till lägenheten. Åka på ikea och bränna flera tusen spänn på saker som kommer vara framme i lite mer än EN månad. 

Till jul är planerna iallafall att åka till Farmor och Farfar! Det kommer bli mys! Dock hinner jag inte vara där så länge. Jobbar ändå till den 23e december och ska sedan som jag nämnt typ 400 gånger tidigare så åker jag ju till spanien den 26e!

Nu ska jag se en film innan jag sluter mina ögon för denna natts-sömn!

Gå till jobbet imorgon anton?

comments
Postat av: Susanna

Jag jobbar kväll den 23:e så jag kommer typ komma hem vid tolv, sen är jag ledig 24:e och 25:e, sen jobbar jag igen. Jag är jättesur för jag hade tänkt åka till Pajala i MINST fyra dagar.

2008-11-24 @ 10:20:13

whats up?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0