Victoria S!

Den mest underhållande och roligaste personen ska ha ett eget tvprogram! Lär ju följa det slaviskt!

http://www.metro.se/se/article/2008/11/19/19/2028-45/index.xml

Pension, juldukar och lite till

Jag får sluta bli förvånad över mig själv och alla de tankar jag får i huvudet. Just nu är jag inne på olika livförsäkringar och pensionsförsäkringar - Inte för att jag planerar att gå och dö eller i pension än men det är det som kretsar runt i mitt huvud. "Ska jag börja månadspara? Ska jag lägga in pengar på ett fasträntekonto och tjäna pengar den vägen? Vilket försäkringsbolag ska jag använda mig av? Hur gör jag för att få så mycket som möjligt i pension sen när det väl är dags?". Ja ni ser, man blir inte klok alltså.

Det andra som kretsar i huvudet justnu är JULEN! "Juuuuulen är häääääär". Jag vill köpa en massa olika julsaker till lägenheten. Åka på ikea och bränna flera tusen spänn på saker som kommer vara framme i lite mer än EN månad. 

Till jul är planerna iallafall att åka till Farmor och Farfar! Det kommer bli mys! Dock hinner jag inte vara där så länge. Jobbar ändå till den 23e december och ska sedan som jag nämnt typ 400 gånger tidigare så åker jag ju till spanien den 26e!

Nu ska jag se en film innan jag sluter mina ögon för denna natts-sömn!

Gå till jobbet imorgon anton?

Sas är räddningenSpanair har alltså bokat in mig på ett sas flyg istället för sig själv på resan mellan Arlanda och Köpenhamn. Antagligen då för att det är för lite bokade platser i deras plan. Så Lanzarote bor det är fortfarande den 27e dec som gäller!

Här i Luleå blir det mer och mer vinter. - 10 grader idag. Det enda som fattas nu är mer snö! 

Hallå! När får man plocka fram julsaker?


hej mitt vinterland.............


Finns inget annat som får mig på lika bra humör när jag vaknar på morgonen. Ny snö i samråd med en liten solglimt från långtbortistan.

Var kvar för att stanna nu snön!

Spanair x2

Verkar som att spanair inte vill att jag ska följa med dem till Lanzarote över nyår. Fick just ett mail tillbaka av dem att mitt meddelande inte innehöll nog många spanair pluspoäng som krävdes för att få svar av avdelningen jag skickat frågan till. ÄVEN fast mailet var skrivet helt på spanska och ytterst formellt (Gracias Jordi!). Så imorgon måste jag alltså ringa till den spanska kundtjänsten som jag även fick numret till- ska bli kul att se hur det går men jag pratar hellre spanska med dem än ringer till den engelsktalande delen av kundtjänsten.


Spanair

Fick just ett mail från spanair där de ursäktar sig för att det skett en schema ändring som gör att min flyg från arn till cph blir försenat. Konstigt det här alltså. Ska få hjälp av en spansk vän att kolla upp med spanair om vilka tider det är som gäller.

Annars får jag väl boka om till något annat bolag i guess.

Nu dags för matlagning! 

"Fan, nu glömde vi att göra det på toan"

Citatet jag har som rubrik fick jag höra när jag precis när jag skulle lämna planet på LLA- Kallax. Paret som suttit två rader framförmig hade tydligen planer på att bli medlemmar i 10.000m klubben men av killens ansiktsuttryck och citat visade det sig att de missat chansen denna gång. Men det är lungt, ni hinner så dyrt är det ju inte att flyga ändå.

Igår hittade jag en resa från Lanzarote till Tenerife för 155kr. Får bara hoppas på att air europa inte går i konkurs eller sådär. Fick välja om jag ville ha konkursskydd eller ej. Valet blev enkelt då konkursskyddet kostade 250 och självrisk var på 100kr. Så om allt går som det ska i december och januari så åker jag mot tenerife den 2a januari och tar sedan ett direktflyg hem därifrån.

Pratade även med Anton och Frida igår (igen). Varför jag ringde igår var för att jag fick ett sms som löd "Jag har brutit näsan och foten" varav jag direkt trodde han gjort något dumt på fyllan, en speciell dans eller dylikt. Men så var inte fallet, han hade spelat fotboll med gästerna och tydligen krockat med någon och krashat sig själv - stackarn. Så det blir kryckor för hans del när jag kommer och hälsar på. Hoppas bara du slipper medecinen då! Som sagt så pratade jag även med Kertuu (Frida) igår och det påminde mig ännu mer om tiden på BA. Fridas söta dalmåls dialekt väckte fina minnen. Jag saknar er så grymt mycket allihop.

Idag skulle jag egentligen ha varit på Helex 09.15 men Magnus hade lyckats få med min bilnyckel så jag han inte dit i tid. Så ny tid är på torsdag. Annars denna vecka så är det jobb som vanligt och på onsdag spruta med vaccin mot influensa, måtte det inte komma nå blod!


Dileva och Zinat som jag också träffade när jag var i Stockholm.


Ikea

Idag åkte jag till IKEA med syster, viktor och fredrik. detta är andra gången på en månad jag åker dit och det är ändå 30 mil tur och retur! köpte bara lite småsaker till lägenheten. Imorgon åker jag till farfar tillsammans med min far och faster. Farfar har äntligen fått komma hem från sjukhuset efter sin 3? el 4 hjärtinfarkt. 91åringen kommer tillbaka gång på gång - helt otroligt hur mycket människokroppen kan klara av.

Det jag ser fram emot mest justnu är resan till anton/lanzarote och christopher/teneriffa. bara ca 45 dagar kvar -lär gå ganska fort!


Sarah och Christopher när jag träffade dem i sthlm!


.......

You dont know what you got till you're missing it a lot

Jag saknar er vänner. Den 26e dec åker jag ner till er Anton och Frida. I januari ska jag försöka komma till er Christopher och Bettan. Riikka - sinä sa tulla missä mina olen espanjasa! Sarah - till dig kommer jag om jag får ledigt ytterligare en gång! Annars får vi hoppas vi får jobba tillsammans!


Bilden är från dagen då jag och Sarah åkte hem från Blue Academy, Gran Canaria! The best days of my life!

Fredrik 19år.

GRATTIS :)

RSS 2.0