Lanzarote

Hej alla!

Resan till Lanzarote gick mye bra. Tog ett tag dock att ta sig fram med tanke pa alla mellanlandningar och planbyten. Jag bor med Anton i det som kallas H-blocket dar forovrigt alla andra guider bor.

Ikvall ar det nyarsafton och da ska jag tillsammans med alla vanner aka till Carmen for middag och Tolvslaget.

Pa fredag aker jag till Christopher och Tenerife langtar dit samtidigt som jag inte vill aka harifran.

Kramar till alla er dar hemma och har har ni mitt spanska nr om ni vill skicka nagot sms eller ringa!

0034667389034


So that was Christmas...

Som många av er vet så älskar jag julen. Iår precis som i nästan alla andra år så firade jag min jul hos min farmor och farfar uppe i byn. Det finns inget som gör mig så lugn och glad som en vistelse hos dem gör. Julbord tillsammans med min faster och hennes man som jag tyvärr träffar alltför sällan. Sen julklappsutdelning tillsammans med tomten. Tomten som finns där för att farmor alltid vill ha tomte oavsett om där finns barn eller ej. Farfar mår rättså bra igen, dock får han för sig lite konstiga saker ibland (förmodligen biverkning från morfinet). "Undrar om jag saltade köttbullarna något" sa han, fast det var Faster Siri som gjort dem när han låg och sov. Tack för den här julen! Nu är siktet inställt på nästa!

Igår (läs: torsdag) var jag inne hela dagen och pratade historia med farmor. Vilka hus som stått var, vad som fanns i den lokala affären, hur ofta bokbussen kom, var skolan låg någonstans samt varför den lades ner. Släktband mellan olika personer och familjer.  Jag kommer att sakna det när jag åker iväg. Tror inte jag kommer hitta det igen någon annanstans någonsin.

Idag åker jag till stockholm för att imorgon hoppa på planet till Lanzarote och Anton och frida!

Sovgott!


Life´s a bitch

Vad är viktigast egentligen? Att göra det man verkligen vill? eller att göra det som man verkligen måste göra?
Jag vet inte vad jag ska tänka egentligen. Bamseledare på lanzarote för finska barn? Fixa tänderna = det är inte behandligen som tar lång tid utan själva processen med remisser hit och remisser dit. Jävla sverige. Imorgon är det upp till bevis. Jag ska ha svar. annars kan tandläkaren räkna med något i stil "take this shitty job and put it up where it belong."

Natt

Det var ett tag sedan jag uppdaterade här nu. Har ganska precis kommit hem från magnus lägenhet där jag hjälpt till lite i renoveringen av den. Det kommer bli skitsnyggt.

Har även pratat med Anton och han ska få åka hem till Lanzarote igen på fredag - avis -Yes. Imorgon är det fika med Gabbi som gäller och det är också på sin plats. Med mina arbetstider blir man nästan helt avsocialiserad tyvärr. Om man ändå fick åka iväg snart ;)

Lanzarote och tenerife närmar sig med stormsteg, tänker på det varje dag. Och att jag inte kommer att träffa bettan eftersom hon blir förflyttad till Dubai precis innan jag kommer.

Nu ska jag försöka sova. Sov gott!

RSS 2.0