Onsdag 18 mars

Godkväll!
När jag vaknade lyste solen in som aldrig förr, termometern visade 25 grader plus. Korkad som jag är ibland tänkte jag, shit all snö måste ju vara borta! Dock märkte jag av kylan direkt när jag öppnade dörren. jaja. Det fick bli en långpromenad idag igen då jag hellre promenerar långt i sådant fint väder än åker skidor. Jag och magnus gick till willys, köpte ingredienser för att kunna laga Tacopaj. Pajen blev grymt god. Jag har verkligen fastnat för tacos i alla möjliga former. Som ni kanske märker handlar jag nästan alltid på willys. Willys har tamejfan det bästa (läs billigaste och bästa) sortiment som finns bland matbutiker, exempelvis, Tacokryddmix för 6:90:-

Över till något helt annat. Sommaren kommer att bli grym, pratade med Sarah idag och det gjorde att jag började längta ännu mer till Cypern. Sarah ska jobba på ett Blue Village som heter Althea något ;) och genom snabb huvudräkning fick vi fram att det är 33% chans att jag också hamnar där. Skulle jag inte göra det är det dock inga problem då alla Blue Villages ligger i närheten av varandra!

Vad händer nu då på kvällen? Jag vet inte, kanske deppa lite då Semestersvenskar tog slut förra veckan. Fast nu gick det upp för mig, sänder inte trean Stockholm - Arlanda idag?

Hörs

o a o

comments

whats up?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0