Resfeber grande

När man verkligen behöver något kan det verkligen vara helt försvunnet (tror man). Jag letade igenom hela lägenheten samt hemma hos mamma i varenda liten vrå. ingenstans, nej passet fanns verkligen ingenstans. Jag förberedde mig på att imorgon åka till polisen och fixa ett nytt som farsan sen skulle få skicka ner till mig. Detta krävs inte nu eftersom jag hittade passet idag. I en låda jag faktiskt trippelkollat fast vad är det man brukar säga, det fanns för nära för att jag skulle hitta det. Ajja, nu är det hittat så nu kan jag åka på utflykten som min TM skulle boka in mig på!

Idag gick jag upp relativit tidigt för att åka till Råneå till pappa. Kände att jag ville spendera lite tid med honom innan jag åker! Väl framme hjälpte jag honom med att sätta lister i ett rum (de renoverar ett hus), deklarera, skotta snö med traktor samt installera skype och ha en grundkurs i det med honom! Så nu kan vi hålla kontakten när jag är i cypern!

Förövrigt så har packningen börjat för fullt nu, kläder tvättas, väskan pressas ihop, vägs, packas om, vägs osv.


Jag skottar!

Nu ska jag tvätta mer kläder, Snakkes!

o a o


comments
Postat av: Kung!

Va fan, Anton som snöskottare, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Fast jag gillar att gråta, så jag tror jag gör det istället.

Kram och fin resa /Din vän!

2009-04-07 @ 10:39:51
Postat av: sandra

jaa, det vore inte dumt!haha. hoppas allt går bra imorgon:) KRAAM

2009-04-07 @ 11:25:46
URL: http://saowi.blogg.se/

whats up?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0