"Fan, nu glömde vi att göra det på toan"

Citatet jag har som rubrik fick jag höra när jag precis när jag skulle lämna planet på LLA- Kallax. Paret som suttit två rader framförmig hade tydligen planer på att bli medlemmar i 10.000m klubben men av killens ansiktsuttryck och citat visade det sig att de missat chansen denna gång. Men det är lungt, ni hinner så dyrt är det ju inte att flyga ändå.

Igår hittade jag en resa från Lanzarote till Tenerife för 155kr. Får bara hoppas på att air europa inte går i konkurs eller sådär. Fick välja om jag ville ha konkursskydd eller ej. Valet blev enkelt då konkursskyddet kostade 250 och självrisk var på 100kr. Så om allt går som det ska i december och januari så åker jag mot tenerife den 2a januari och tar sedan ett direktflyg hem därifrån.

Pratade även med Anton och Frida igår (igen). Varför jag ringde igår var för att jag fick ett sms som löd "Jag har brutit näsan och foten" varav jag direkt trodde han gjort något dumt på fyllan, en speciell dans eller dylikt. Men så var inte fallet, han hade spelat fotboll med gästerna och tydligen krockat med någon och krashat sig själv - stackarn. Så det blir kryckor för hans del när jag kommer och hälsar på. Hoppas bara du slipper medecinen då! Som sagt så pratade jag även med Kertuu (Frida) igår och det påminde mig ännu mer om tiden på BA. Fridas söta dalmåls dialekt väckte fina minnen. Jag saknar er så grymt mycket allihop.

Idag skulle jag egentligen ha varit på Helex 09.15 men Magnus hade lyckats få med min bilnyckel så jag han inte dit i tid. Så ny tid är på torsdag. Annars denna vecka så är det jobb som vanligt och på onsdag spruta med vaccin mot influensa, måtte det inte komma nå blod!


Dileva och Zinat som jag också träffade när jag var i Stockholm.


comments
Postat av: helena

vaa! träffade du DiLeva. fusk

2008-11-12 @ 21:18:39
URL: http://asleeponatrain.blogg.se/

whats up?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0